U bent ongetwijfeld bekend met het volgende probleem: uw koffie heeft een minder mooie crema-laag, de hoeveelheid koffie in uw kopje is verminderd of de temperatuur is veranderd. U vraagt zich misschien af of het aan andere koffiebonen ligt of dat uw koffiezetapparaat niet goed meer functioneert.

Maar nee, de oorzaak hiervan is vaak kalkaanslag!

Wat zijn uw mogelijkheden nu?

Er zijn verschillende methoden om te ontkalken, zoals het gebruik van melkzuur, citroenzuur, azijn of speciale ontkalkingsmiddelen voor volautomatische en halfautomatische machines. Het wordt aanbevolen om uw machine eens per maand of eens per twee maanden een ontkalkingsprogramma te laten doorlopen. Het gemakkelijkst is het gebruik van een vloeibaar ontkalkingsmiddel dat aan het water wordt toegevoegd. Maar zelfs na het ontkalken merkt u mogelijk weinig tot geen verandering in smaak of crema-laag, en u kunt zelfs een nasmaak van de schoonmaakmiddelen ervaren. Durgol Swiss Espresso biedt hier een oplossing!

Het is belangrijk om alleen middelen te gebruiken die geschikt zijn voor uw machine. Dus ABSOLUUT GEEN azijn, melkzuur of citroenzuur.

Elke producent beweert dat hij de beste ontkalker heeft, maar uit talloze tests komt er slechts één als absolute winnaar naar voren: DURGOL SWISS ESPRESSO. Dit is de onbetwiste topkeuze.

Kies voor de allerbeste ontkalker en geniet weer van koffie zoals het bedoeld is. DURGOL SWISS ESPRESSO staat garant voor uitstekende resultaten en behoudt de smaak en crema-laag van uw koffie.